Karriär.

Du kan dina grejer, du har drivet i dig, ambitionerna är skyhöga men du är osäker på ditt nästa steg?
– Med Chalmers Teknologkonsulter kan du:

Kick-starta din karriär

Hos oss arbetar närmre åttio likasinnade studentkonsulter sysselsatta i teknik- och management projekt inom ramen för våra fyra kompetensområden. Vi tror på ett öppet arbetsklimat med högt i tak, stark gemenskap och ödmjukhet. Att arbeta hos oss ska ge en merit och praktik inom ramen för din utbildning, det ska vara roligt och öka möjligheterna till en fortsatt framgångsrik karriär.

Utvecklas

En anställning på Chalmers Teknologkonsulter ska bidra till både professionell och personlig utveckling. Därför förses du inför anställningen med den kunskap som krävs för arbetet. Utbildningar inom ledarskap, projektarbete och försäljning sker kontinuerligt under anställningstiden i samarbete med våra många företagspartners för att vi ska hållas uppdaterade med den senaste kunskapen och för att vi alltid ska förmedla god service och kvalitet.

Få ovärderlig erfarenhet

Som anställd finns det möjligheter att utvecklas inom företaget. Det finns stora chanser för rätt personer att utöva ledarskap och avancera till ledande positioner. Din tid hos Chalmers Teknologkonsulter blir vad du gör den till – ju mer du engagerar dig, desto mer får du ut av din anställning.

Utöka ditt nätverk

Genom en anställning på CTK kan du utöka ditt personliga nätverk av både studenter från andra program och företagskontakter.