Karriär.

Du kan dina grejer, du har drivet i dig, ambitionerna är skyhöga men du är osäker på ditt nästa steg?
– Med Chalmers Teknologkonsulter kan du:

Kick-starta din karriär

Hos oss arbetar närmre åttio likasinnade studentkonsulter sysselsatta i teknik- och management projekt. Vi tror på ett öppet arbetsklimat med högt i tak, stark gemenskap och ödmjukhet. Att arbeta hos oss ska ge en merit och praktik inom ramen för din utbildning, det ska vara roligt och öka möjligheterna till en fortsatt framgångsrik karriär.

Utvecklas

En anställning på Chalmers Teknologkonsulter ska bidra till både professionell och personlig utveckling. Därför förses du inför anställningen med all den kunskap som krävs för arbetet. Utbildningar inom ledarskap, projektledning och försäljning sker kontinuerligt under anställningstiden i samarbete med våra företagspartners för att vi ska hållas uppdaterade med den senaste kunskapen så att vi alltid förmedlar god service och kvalitet.

Få ovärderlig erfarenhet

Som anställd finns det möjligheter att utvecklas inom företaget. Det finns stora chanser för rätt personer att utöva ledarskap och avancera till ledande positioner. Din tid hos Chalmers Teknologkonsulter blir vad du gör den till – ju mer du engagerar dig, desto mer får du ut av din anställning.

Utöka ditt nätverk

Genom en anställning på CTK får du möjlighet att utöka ditt personliga nätverk med både studenter från andra utbildningar, företagskontakter och framtida arbetsgivare.

Lediga tjänster

Vi söker ständigt nya engagerade kollegor och tar gärna emot spontanansökningar. Maila CV och personligt brev till work@ctk.se så återkommer vi om det blir aktuellt med ett personligt möte. Vid arbetes- eller rekryteringsrelaterade frågor kontakta oss vi mail på work@ctk.se.