Arbeta hos oss.

Vi söker ständigt nya engagerade kollegor och tar gärna emot spontanansökningar. Maila CV och personligt brev till work@ctk.se så återkommer vi om det blir aktuellt med ett personligt möte.

Om dig
Vi söker högskole- och universitetsstudenter med en inriktning inom teknik eller management som vill omsätta sina teoretiska studiekunskaper till praktisk erfarenhet. Du vill skapa ett brett kontaktnät redan under studietiden och arbeta i utmanande projekt på uppdrag av branschledande företag. Som person är du driven, prestigelös och uppskattar utmaningar och problemlösningar utan facit. Du tycker även om och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor.

Vi ser att gärna att du läser en utbildning som ligger inom ramen för något av våra fem kompetensområden; Bygg & Arkitektur, Informationsteknik, IT-management, Teknik & Design samt Verksamhetsutveckling och har goda kunskaper inom ditt område. Dock är inte erfarenhet och studiemeriter det viktigaste för oss, vi lägger stor vikt vid  engagemang och de personliga egenskaper som vi tror kan passa bra in i företaget. Dock är att kunna uttrycka sig obehindrat på svenska i tal och skrift ett krav.

Arbetsbeskrivning
Som konsult arbetar du tillsammans med andra studenter i projekt på uppdrag av externa företag.  Din roll som konsult innebär att du ansvarar för alla led i sälj- och projektprocessen; från första säljsamtal till avslutat projekt och uppföljning.

Om tjänsten
Anställningen som konsult påbörjas den 18 september och inleds med två veckors obligatorisk utbildning som ger dig all den kunskap och kompetens som krävs i rollen som konsult. Tjänsten är på deltid och omfattar ca 10h/v. Du förväntas även delta på våra obligatoriska informationsmöten förlagda på måndagkvällar kl. 17.30-19.00.

Skicka CV och personligt brev till work@ctk.se senast den 8 september.

Arbetsuppgifter
Du som HR-manager sitter på det övergripande ansvaret för personalarbetet. Du arbetar med motivation och stöttning av kollegor med personalansvar. Du utvecklar strukturer och strategier för inskolning, involvering, kvarhållning och utslussning. Du utvecklar och arbetar efter de processer och policys som styrks av företaget och du finns till hands och backar HR-generalistens rekryteringsarbete. Som HR-manager är du också en del av företagets ledningsgrupp och deltar i det strategiska arbetet för att utveckla hela CTK ur ett HR-perspektiv.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett roligt extrajobb tillsammans med engagerade kollegor. Du vill testa dina gränser och utvecklas inom ledarskap och strategiskt tänkande samtidigt som du får vara med och driva ett helt företag framåt med ditt HR-perspektiv. Som person är du förtroendeingivande, drivande, har en empatisk förmåga, är kommunikativ samt fungerar väl i samarbete med olika typer av människor. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din anställning så ser vi att du är flexibel, initiativtagande, engagerad och driven i ditt arbete.

Vi vill att du läser en utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande och har god kännedom om personalfrågor och personalstrategier. Men för oss så är inte erfarenhet och studiemeriter det viktigaste, vi lägger stor vikt vid engagemang och de personliga egenskaper som vi tror kan passa bra in i företaget.

Om tjänsten
Tjänsten omfattar ca. 15-20h/vecka som disponeras fritt utöver obligatoriskt personalmöte måndag kvällar.

Vi rekryterar löpande och ansökan är öppen tills dess att vi hittar rätt kandidat. CV och personligt brev till work@ctk.se, döp mejlet till ”ansökan HR”

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med HR-managern att utgöra företagets HR-team. Tillsammans ansvarar ni för all HR, rekrytering och personalfrågor. Du arbetar i stor omfattning med rekrytering och de strategiska frågor som tillkommer i utvecklingen av detta arbete. Du arbetar också aktivt med interna events och personalfrågor angående motivation, trivsel och företagskultur tillsammans med HR-managern.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett roligt extrajobb tillsammans med engagerade kollegor. Du vill testa dina gränser och utvecklas inom ledarskap och strategiskt tänkande samtidigt som du får vara med och driva ett helt företag framåt med ditt HR-perspektiv. Som person är du förtroendeingivande, drivande, har en empatisk förmåga, är kommunikativ samt fungerar väl i samarbete med olika typer av människor. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din anställning så ser vi att du är flexibel, initiativtagande, engagerad och driven i ditt arbete.

Vi vill att du läser en utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande och har god kännedom om personalfrågor och personalstrategier. Men för oss så är inte erfarenhet och studiemeriter det viktigaste, vi lägger stor vikt vid  engagemang och de personliga egenskaper som vi tror kan passa bra in i företaget.

Om tjänsten

Tjänsten omfattar ca. 10h/vecka som disponeras fritt utöver obligatoriskt personalmöte måndag kvällar.

Vi rekryterar löpande och ansökan är öppen tills dess att vi hittar rätt kandidat. CV och personligt brev till work@ctk.se, döp mejlet till ”ansökan HR”

Vill du få möjligheten att utvecklas inom juridik och strategiskt tänkande? Vill du ansvara för juridisk vägledning mot styrelse, ledningsgrupp och konsulter? Vill du arbeta med ambitiösa och kreativa kollegor mot vår vision om att bli Sveriges största studentdrivna konsultbolag?  Vi har en tjänst för dig!

I rollen som bolagsjurist ansvarar du för att stötta företagets anställda i juridiska frågor. Du har ansvar för att det arbete som bedrivs på CTK sker efter gällande lagar och regler. I detta ingår:

  • Rådgivning till styrelse, ledningsgrupp och enskild konsult inom bolagsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt, m.m.
  • Hålla interna utbildningar om juridik och juridiskt tänkande.
  • Framtagande av standardmallar för intern respektive extern kommunikation.
  • Framtagande av standardmallar för avtal.

Vi söker juridikstudenter som trivs i att ta egna ansvar och initiativ. Du bör uppskatta utmaningar och problemlösning, ha bra kommunikationsförmåga och vara en lagspelare. Vi ser att du som bolagsjurist trivs i rollen som rådgivare och har god kännedom om juridik och juridisk processer. Dessutom ska du kunna uttrycka dig obegränsat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten omfattar 15-20 h/vecka som disponeras fritt utöver obligatoriskt personalmöte måndagar kl. 17.30.

Rekrytering sker löpande och ansökan skickas till work@ctk.se, märk mejlet Jurist. Frågor om den specifika tjänsten och om CTKs verksamhet skickas till vikor.torkelsson@ctk.se.