Arbeta hos oss.

Vi söker ständigt nya engagerade kollegor och tar gärna emot spontanansökningar. Maila CV och personligt brev till work@ctk.se så återkommer vi om det blir aktuellt med ett personligt möte.

Arbetsuppgifter
Du som HR-manager sitter på det övergripande ansvaret för personalarbetet. Du arbetar med motivation och stöttning av kollegor med personalansvar. Du utvecklar strukturer och strategier för inskolning, involvering, kvarhållning och utslussning. Du utvecklar och arbetar efter de processer och policys som styrks av företaget och du finns till hands och backar HR-generalistens rekryteringsarbete. Som HR-manager är du också en del av företagets ledningsgrupp och deltar i det strategiska arbetet för att utveckla hela CTK ur ett HR-perspektiv.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett roligt extrajobb tillsammans med engagerade kollegor. Du vill testa dina gränser och utvecklas inom ledarskap och strategiskt tänkande samtidigt som du får vara med och driva ett helt företag framåt med ditt HR-perspektiv. Som person är du förtroendeingivande, drivande, har en empatisk förmåga, är kommunikativ samt fungerar väl i samarbete med olika typer av människor. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din anställning så ser vi att du är flexibel, initiativtagande, engagerad och driven i ditt arbete.

Vi vill att du läser en utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande och har god kännedom om personalfrågor och personalstrategier. Men för oss så är inte erfarenhet och studiemeriter det viktigaste, vi lägger stor vikt vid engagemang och de personliga egenskaper som vi tror kan passa bra in i företaget.

Om tjänsten
Tjänsten omfattar ca. 20h/vecka som disponeras fritt utöver obligatoriskt personalmöte måndag kvällar.

Vi rekryterar löpande och ansökan är öppen tills dess att vi hittar rätt kandidat.