Lediga tjänster

Arbetsuppgifter

Du som HR-manager sitter på det övergripande ansvaret för personalarbetet. Du arbetar med motivation och stöttning av kollegor med personalansvar. Du utvecklar strukturer och strategier för  rekrytering och företagskulturen. Du utvecklar och arbetar efter de processer och policys som styrks av företaget och du finns till hands för rekryteringsarbete.

Om dig

Vi söker dig som vill ha ett roligt extrajobb tillsammans med engagerade kollegor. Du vill testa dina gränser och utvecklas inom ledarskap och strategiskt tänkande samtidigt som du får vara med och driva ett helt företag framåt med ditt HR-perspektiv. Som person är du förtroendeingivande, drivande, har en empatisk förmåga, är kommunikativ samt fungerar väl i samarbete med olika typer av människor. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din anställning så ser vi att du är flexibel, initiativtagande, engagerad och driven i ditt arbete.

Vi vill att du läser en utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande och har god kännedom om personalfrågor och personalstrategier. Men för oss så är inte erfarenhet och studiemeriter det viktigaste, vi lägger stor vikt vid engagemang och de personliga egenskaper som vi tror kan passa bra in i företaget.

Om tjänsten

Tjänsten omfattar 10h/vecka som disponeras fritt utöver obligatoriskt personalmöte måndag kvällar. Det utgår ingen lön, arbetet är istället belönande i avseende på erfarenhet, kontaktnät och meriter inför framtiden.

 

Skicka din ansökan till: work@ctk.se

Rollbeskrivning: PR-manager

Som PR-manager på CTK får du vara med och forma företagets kommunikation gentemot företag och studenter. Som PR-manager är du en del av ledningsgruppen och är delaktig i strategiskt arbete för att utveckla hela CTK. Du har ett övergripande ansvar för den information som syns utåt för företaget. Detta innefattar den grafiska profilen och de olika användningsområdena för denna. Du arbetar även strategiskt med att utvärdera och utveckla företagets kommunikation.

Tjänsten innebär en deltidstjänst på 10 timmar per vecka. Inkluderat gäller dessutom obligatorisk närvaro vid företagets informationsmöten varje måndag 17:30 – 20:00.

När du arbetar ideellt inom företaget arbetar du oavlönat. Tjänsten bygger på att du som söker istället ska få kompensation genom: utbildning till ett värde av 10 000 kr, få arbeta med den nyaste tekniken, delta i företagets konferensresor, samt följa med på kundevent och knyta kontakter med näringslivet. Genom denna tjänst får du möjlighet att spara underlag till en portfolio av uppdrag som man genomfört samt ta del av strategiskt arbete i hur man bedriver PR.

Mål

Tillsammans med CTK hjälper du bolaget att bli ett starkare konsultbolag på marknaden för att samtidigt utvecklas på ett personligt och professionellt plan. Du arbetar med att utveckla, implementera samt utvärdera strategier för marknadsföring och kommunikation.

 

Profil

Som PR-manager på CTK ser vi att:

 • Du tar eget ansvar och egna initiativ

 • Du är nyfiken och söker ständigt efter något nytt att lära dig

 • Du är kreativ och tycker om problemlösning

 • Du har god kännedom om CTK som företag och företagets värderingar

 • Du har ett intresse för kommunikation och marknadsföring

 • Som person är du social, drivande och prestigelös och har god förmåga att samarbeta med andra människor

 • Du skall vara flytande i svenska i både tal och skrift

 • Du skall ha grundläggande kunskaper i Photoshop, Illustrator och InDesign

 

Tidigare erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring, försäljning, konsultarbete, teknik och/eller ledarskap är meriterande.

 

Ansvarsområden

Som PR-manager har du övergripande ansvar för extern kommunikation från CTK mot företag. Du ansvarar för att aktivt arbeta med att förmedla en rättvisande bild av CTK. Utöver detta arbetar du med implementering och uppdatering av den grafiska profilen. Det krävs att du:

 • Deltar vid företagets diskussions/informationsmöten samt Ledningsgruppen

 • Skapar extern marknadsföring utifrån en kommunikationsplan

 • Budgetering av marknadsföringen

 • Vecko- och månadsvis rapportera till vVD

 • Planerar externa events

 

Skicka din ansökan till: work@ctk.se

Skicka din ansökan till:

work@ctk.se